zaterdag, juni 8, 2024
spot_img
HomeCocaïneRelatie met Coke Gebruiker: Wat Kun je het Beste Doen?

Relatie met Coke Gebruiker: Wat Kun je het Beste Doen?

Wat moet je doen wanneer je in een relatie met een coke gebruiker zit? Wij gaan je leren hoe jullie je leven weer terug krijgen.

Daarnaast kunnen we je helpen om je partner van de cocaïne af te helpen. Ons team bestaat namelijk uit oud-verslaafden die precies weten hoe je moet stoppen.

Wij hanteren een unieke, moderne methode die past bij deze tijd. Bekijk de filmpjes op YouTube van onze eigenaar, Ilja Reiman, de oprichter van de legendarische housefeesten Multi Groove, om een indruk te krijgen van onze aanpak.

Belangrijk: de hulp die wij jou aanbieden wordt vergoed door je verzekeraar!

Vrijblijvend even Bellen of Whatsappen? Contact ons: 06-27052570

Begrijp de Aard van Verslaving

De eerste stap in het omgaan met een partner die cocaïne gebruikt, is het begrijpen van de aard van verslaving.

Cocaïneverslaving is een complexe aandoening die zowel fysieke als psychologische aspecten omvat.

Het is belangrijk om te erkennen dat verslaving een ziekte is en dat je partner hulp nodig heeft om te herstellen.

Communicatie is Cruciaal

Open en eerlijke communicatie is essentieel in elke relatie, maar vooral wanneer je te maken hebt met verslaving.

Spreek je zorgen uit op een niet-oordelende manier en moedig je partner aan om over hun gebruik te praten. Wees bereid te luisteren en probeer hun situatie te begrijpen zonder directe oplossingen aan te bieden.

Stel Grenzen

Het is belangrijk om grenzen te stellen in je relatie. Dit betekent duidelijk maken wat je wel en niet accepteert in termen van gedrag.

Grenzen stellen is geen teken van gebrek aan liefde, maar een noodzakelijke stap om je eigen welzijn te beschermen.

Zoek Professionele Hulp

Moedig je partner aan om professionele hulp te zoeken. Dit kan variëren van het bezoeken van een therapeut tot het deelnemen aan een afkickprogramma.

Wees ondersteunend, maar begrijp dat je niet de rol van therapeut kunt en moet overnemen.

Zorg voor Jezelf

Het is cruciaal om ook voor jezelf te zorgen. Het omgaan met de coke verslaving van een partner kan emotioneel uitputtend zijn. Zoek steun bij vrienden, familie of steungroepen.

Het is ook een goed idee om zelf professionele hulp van Verslavingshulp Nederland te overwegen om je door deze moeilijke tijd heen te helpen. Elke dag helpen wij stellen!

Deze tips zijn belangrijk wanneer je een relatie hebt met een coke gebruiker.

Weet Wanneer Je Moet Weggaan

Soms kan de situatie een punt bereiken waarop het beter is om weg te gaan, vooral als je eigen gezondheid of veiligheid in gevaar is.

Dit is een moeilijke beslissing, maar soms is het de gezondste keuze voor beide partijen. Wij zijn wel van mening dat je stoppen eerst een kans moet geven.

Bij Verslavingshulp Nederland krijgen wij partners en relaties weer op de rit. De liefde wakkert weer aan omdat het probleem is aangepakt. Wij staan voor jullie beide klaar.

Conclusie: Jij en Je Partner Kunnen op ons Rekenen!

Een relatie hebben met iemand die cocaïne gebruikt, is complex en uitdagend. Het vereist een balans tussen ondersteunen en grenzen stellen.

Onthoud dat zowel jij als je partner niet alleen zijn in deze strijd en dat er hulp beschikbaar is. Het is een pad dat moed en toewijding vereist, maar herstel is mogelijk.

Heb jij een relatie met een coke gebruiker? Kom dan in actie en meldt je bij ons aan: 06-27052570

Elke dag helpen wij stellen en families om hun leven weer terug te krijgen, en dat met succes! Iedereen die bij ons een traject volgt, stopt met gebruik en pakt zijn of haar leven weer op.

Verslavingshulp in Nederland is gratis, het wordt vergoed door de verzekeraar!

spot_img
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Het logo van Verslavingshulp Nederland is een Feniks. Dit komt omdat je met onze hulp van je verslaving af kunt komen en je herboren voelt.

Recent Comments