...
HomeCannabisSpice Drugs: Wat zijn Synthetische Cannabinoïden?

Spice Drugs: Wat zijn Synthetische Cannabinoïden?

Je ziet dat spice drugs enorm in populariteit toenemen, dit komt omdat het ontworpen is om de effecten van THC na te bootsen.

Spice kun je misschien kennen als synthetische cannabinoïde, een verzameling van chemische stoffen, die de actieve stof in cannabis nabootsen.

Dit soort stoffen worden vaak op plantaardig materiaal gesproeid en wordt daarna verkocht als een “natuurlijk” alternatief voor cannabis.

Waar men echter geen rekening mee houd is dat de effecten en risico’s, een stuk gevaarlijker zijn dan een natuurproduct met THC.

Verslavingshulp Nederland helpt iedereen met een wiet verslaving. Ons team kan jou een behandeling aanbieden die praktisch bij iedereen aanslaat!

Je kunt mij voor meer informatie bellen of whatsappen op: 06-27052570

Wat zijn Spice Drugs?

Spice drugs worden letterlijk in laboratoria geproduceerd. Ze worden op de markt vaak verkocht onder namen zoals “K2,” “Herbal Incense,” of “Legal Weed.”

Hoewel de verpakking aangeeft dat de producten allemaal natuurlijke ingrediënten bevatten, bevatten ze in werkelijkheid toch echt chemische verbindingen.

Het is gewoon een feit dat ze op geen enkele manier gerelateerd zijn aan de cannabisplant. Je moet dus echt even goed nadenken of je dit soort chemische rotzooi wil nemen!

Lees ook: hoe stop ik met wiet roken

Effecten van Spice

Wij merken in de praktijk dat de effecten van Spice kunnen variëren. Het is afhankelijk van de specifieke chemische stof en de hoeveelheid die wordt geconsumeerd.

Dit zijn effecten die regelmatig voorkomen:

  1. Het Gevoel van Euforie en ontspanning: Net als cannabis kan Spice gevoelens van euforie en een bepaalde vorm van ontspanning veroorzaken. Dit gevoel is echter gebaseerd op leugens omdat het wordt veroorzaakt door chemicaliën.
  2. Een Vervormd Beeld van de Realiteit: Veel gebruikers kunnen veranderingen in hun zintuiglijke waarnemingen ervaren. De vraag is echter of je blij moet zijn met een vertekend beeld van je omgeving, hij kan namelijk ook negatief zijn.
  3. Angst en enigzinds paranoia: Een hoge doses kan leiden tot ernstige angst en paranoia.
  4. Intense Hallucinaties: In de praktijk horen wij veel verhalen van gebruikers die hallucinaties ervaren na gebruik. Deze kunnen verdwijnen maar ook weer terugkomen!
  5. De Fysieke effecten: In sommige situaties kun je te maken krijgen met een verhoogde hartslag, misselijkheid, braken, en zelfs tremoren.

Zijn al deze negatieve effecten je het waard om drugs zoals Spice te gebruiken? Ik wil wiet aan niemand aanbevelen, maar dat is in ieder geval een stuk veiliger.

Doe de test: wanneer ben je verslaafd aan wiet roken?

Wat is de Wettelijke Status?

De wettelijke status van Spice kan variëren per land en regio.

Er zijn veel landen die de verkoop en het bezit van Spice en andere synthetische cannabinoïden hebben verboden.

Toch zijn er fabrikanten die nieuwe chemische varianten blijven ontwikkelen om de wetgeving te omzeilen. Met dat betreft is de farmaceutische industrie meedogenloos!

Stoppen met Spice Drugs

Spice is gewoon een gevaarlijke en onvoorspelbare drug die toch wel aanzienlijke risico’s voor de gezondheid met zich meebrengt. Zeker als je drank en drugs combineert!

Hoewel we zien dat het vaak wordt gepromoot als een veilig alternatief voor cannabis, zijn de effecten en risico’s van Spice niet zo onschuldig als dat ze lijken.

Het is daarom van groot belang om goed geïnformeerd te zijn over de gevaren van Spice en eventueel hulp te zoeken als jij of iemand die je kent worstelt met verslaving.

Mocht je erover willen praten of hulp nodig hebben, dan kun je mij altijd gratis en vrijblijvend contact op: 06-27052570

spot_img
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Het logo van Verslavingshulp Nederland is een Feniks. Dit komt omdat je met onze hulp van je verslaving af kunt komen en je herboren voelt.