donderdag, juni 6, 2024
spot_img
HomeKliniekAfkickkliniek Buitenland: Landen, Kosten en Opties

Afkickkliniek Buitenland: Landen, Kosten en Opties

Ik wilde destijds naar een afkickkliniek in het buitenland om in luxe de juiste behandeling te krijgen voor mijn verslaving.

De redenen om te kiezen voor een buitenlandse afkickkliek:

  1. Weg uit de omgeving
  2. Persoonlijke begeleiding
  3. Goede bedden
  4. Vettere activiteiten
  5. Eigen kamer
  6. Betere behandelaars

Het is een feit dat je met geld een betere kans hebt om je verslaving te verslaan. Dit komt omdat de behandeling veel persoonlijker is dan in een grote groep.

Over het algemeen zijn er in een privé buitenlandse afkickkliniek maximaal 10 à 20 lotgenoten. In een verslavingskliniek in Nederland ligt dat op 50 tot 100 personen.

Voordat je iets kunt vertellen over je eigen situatie, ben je een uur verder. Zelf had ik daar gewoon de kracht niet voor. Dus als je het geld hebt..

Wil je advies of meer informatie? Je kunt mij bellen of Whatsappen op 06-27052570

Beste afkickkliniek buitenland

Het vinden van de beste afkickkliniek ligt een beetje aan je persoonlijke wensen. Je ziet wel dat de beste resultaten uit bepaalde landen komt.

Erg populair zijn de natuurlijk de afkickklinieken in Zuid Afrika en de Afkickklinieken in Portugal. Dit is op zich ook wel logisch vanwege de locaties.

Zuid-Afrika is voor de avonturier die, naast het overwinnen van zijn verslaving, ook versteld wil staan van de natuur. Je gaat namelijk regelmatig op safari. Een geweldige ervaring!

Portugal is meer voor mensen die ver weg willen zijn, maar toch dichtbij hun familie. Je hoeft dan niet ver te reizen en alles is tot in de puntjes geregeld.

Eigenlijk is er geen verkeerde optie omdat het een voorrecht is om op deze manier af te kicken. Niet iedereen zit in de financiële situatie om dit te realiseren.

Wat kost afkicken in het buitenland?

De kosten voor verslavingszorg in het buitenland liggen gemiddeld tussen de 10.000 en 20.000 euro. De exacte prijs is afhankelijk van de duur van je verblijf.

De meeste mensen zijn na zes weken afgekickt en klaar voor de wereld. In extreme gevallen willen sommigen liever nog een paar weken blijven. Deze keuze is aan jezelf.

Uiteraard krijg je advies van je behandelaar over wat wenselijk is voor jouw herstel. Als je echter zelf langer wilt blijven, ben je natuurlijk van harte welkom om dit te doen

Het is jouw proces en je voelt zelf wel aan wat voor jou goed is. Ons team is er puur om jou te ondersteunen bij het zetten van deze belangrijke stap.

Uit eigen ervaring kan ik je garanderen dat het afkicken van een verslaving zwaar is, maar ook erg belonend.

Ik ben weer gelukkig, gezond en mijn familiebanden zijn hersteld. Terwijl ik deze zin schrijf, heb ik tranen van geluk in mijn ogen (ook ik kom van ver).

Wil je meer informatie of advies? Bel of WhatsApp mij even: 06-27052570

spot_img
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Het logo van Verslavingshulp Nederland is een Feniks. Dit komt omdat je met onze hulp van je verslaving af kunt komen en je herboren voelt.

Recent Comments