zaterdag, juni 8, 2024
spot_img
HomeInterventieInterventiespecialist Ilja Reiman: Er is Altijd een Oplossing

Interventiespecialist Ilja Reiman: Er is Altijd een Oplossing

In Nederland is er geen betere interventiespecialist dan Ilja Reiman. Elk jaar helpt hij honderden verslaafden van hun verslaving af.

Omdat Ilja zelf jarenlang verslaafd is geweest maakt het hem de ideale interventie specialist. Hij snapt de problemen en obstakels die horen bij een verslaving.

Je ziet ook aan zijn reviews en verslavingsvideo’s dat hij een empathisch persoon is met humor. Hij kan van een onmogelijke situatie, toch iets moois maken.

Sterker nog, Ilja is degene die mij jaren geleden van de drugs heeft afgeholpen. Met een gerust hart kan ik hem iedereen aanbevelen. Meldt je bij ons aan voor meer informatie.

Vrijblijvend even Bellen of Whatsappen? Contact mij: 06-27052570

De werkwijze van Ilja Reiman

Wanneer Ilja een interventie doet dan weet je bijna zeker dat iemand zijn hulp accepteert. Er is binnen ons bedrijf gewoon niemand die zo een belachelijk hoge score heeft.

Op één of andere manier weet hij altijd een klik te vinden met zijn lotgenoten. Ilja haalt ook kracht uit dit soort gesprekken. Hij ziet het als zijn taak op deze wereld om te helpen.

Hij weet hoe erg een verslaving is en hij gunt het zijn ergste vijand niet. Elke dag rijd hij door heel Nederland om interventies te doen. Op hem kun je echt rekenen!

Ilja (foto) is de interventie verslaving specialist van Verslavingshulp Nederland.

De Stappen van een Interventie Specialist

Om een goed beeld te krijgen van te krijgen van zijn werkwijze, hebben wij een opsomming gemaakt van alle contactmomenten:

  1. Het begint allemaal met een aanmelding via ons contactformulier
  2. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om de zaak te bespreken
  3. Binnen enkele dagen wordt een afspraak gemaakt om bij je langs te komen. Ilja wil graag alle problemen horen en alle betrokken personen van de interventie ontmoeten. Het is namelijk belangrijk dat iedereen zijn rol kent tijdens het gesprek.
  4. Op de afgesproken dag vindt de interventie plaats! Het wordt een goed gesprek waarin de verslaafde duidelijk wordt dat jullie achter hem staan. Ilja start met het uitleggen van zijn eigen verhaal om de verslaafde in te laten zien dat er een oplossing is. Dit werkt altijd!
  5. Zodra er commitment is van de persoon in kwestie, wordt de behandeling doorgenomen. Er wordt meteen actie ondernomen om diegene de hulp te bieden die nodig is.
  6. Na het gehele traject van enkele weken is er zes maanden nazorg. We gaan hem of haar helpen met de financiën, sporten, werk en het clean blijven. We gaan voor goud!

De taken van een interventiespecialist zijn heel breed. Het begint misschien met een gesprek, maar dat is enkel de eerste stap. Het complete proces duurt maanden.

Daarnaast is Ilja degene die je helpt, wanneer je kiest voor Afkickkliniek Zuid Afrika.

Wat kost een interventiespecialist?

De kosten voor een interventiespecialist worden nooit vergoed door de verzekeraar. Iedereen met een basisdekking kan wel gratis gebruik maken van verslavingshulp.

Echter, een interventie valt buiten de zorgverzekering.

Wil je advies of een afspraak maken? Contact mij dan: 06-27052570

Verslavingshulp in Nederland is gratis, dit wordt wel vergoed door verzekeraars!

spot_img
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Het logo van Verslavingshulp Nederland is een Feniks. Dit komt omdat je met onze hulp van je verslaving af kunt komen en je herboren voelt.

Recent Comments