...
zaterdag, juli 13, 2024
HomeHeroïneKrokodil Drugs: Heroïne en Morfine - Krokodillen Huid

Krokodil Drugs: Heroïne en Morfine – Krokodillen Huid

De zorgen over de krokodil drugs neemt in Nederland zwaar toe. Steeds meer gebruikers veranderen in levende zombies.

In de schimmige wereld van synthetische drugs is er nu een substantie die bijzonder angstaanjagend is vanwege de verwoestende effecten op het lichaam: krokodil.

Deze nieuwe drug, officieel bekend als desomorfine, heeft een sinistere reputatie opgebouwd door de extreme fysieke schade die het kan veroorzaken.

Dit zorgt ervoor dat gebruikers ervan een “krokodillen huid” ontwikkelen. Ben je zelf verslaafd of ken je iemand in de problemen? Bel of Whatsapp: 06-27052570

Wat is Krokodil voor drug?

Krokodillen drugs is een krachtig en goedkoop alternatief voor heroïne en morfine, maar de productie ervan is uiterst gevaarlijk.

Crocodile drugs wordt meestal illegaal gemaakt in huiselijke laboratoria, waarbij gevaarlijke en giftige stoffen zoals benzine, verfverdunners, zoutzuur en fosfor worden gebruikt.

Deze extreem giftige mengsels veroorzaken ernstige schade aan de weefsels van de gebruikers. Je ziet mensen op dag basis achteruit gaan!

Van Heroïne en Morfine naar Krokodil

Krokodil is een drugs voor het eerst gesignaleerd in Rusland en Oost-Europa, waar het werd gebruikt als vervanging voor heroïne vanwege de lagere kosten en de eenvoudigere productieprocessen.

Desomorfine, het actieve ingrediënt in krokodil, is acht tot tien keer krachtiger dan morfine en heeft een veel kortere werkingsduur, wat leidt tot frequent en vaak onveilig gebruik.

Het wordt gezien als zombie drugs omdat gebruikers zich zelf niet meer in de hand hebben. Ze lopen over straat meer dood dan levend.

De Verschrikkelijke Gevolgen: Krokodillen Huid

Een van de angstaanjagende bijwerkingen van krokodil is natuurlijk de huidbeschadiging die het veroorzaakt, bekend als “krokodillen huid”.

Deze veelgebruikte term op straat, verwijst naar de schubachtige, groene en beschimmelde plekken die op de huid van gebruikers verschijnen, wat hen een reptielachtig uiterlijk geeft.

Deze zeer ernstige huidproblemen ontstaan door de giftige stoffen in de drug, die alle weefsels vernietigen en zal leiden tot gangreen, waarbij het vlees letterlijk wegrot.

Hoe Ontstaat Krokodillen Huid?

  1. Toxische Ingrediënten: De toegevoegde schadelijke chemicaliën die worden gebruikt bij de productie van krokodil, zoals fosfor en oplosmiddelen, zijn uiterst bijtend en veroorzaken ernstige huid- en weefselbeschadiging.
  2. Slechte Injectietechnieken: De meeste gebruikers injecteren de drug herhaaldelijk in dezelfde plekken, wat leidt tot infecties en necrose.
  3. Immuunreactie: Het lichaam reageert direct op de constante aanwezigheid van deze toxines met ontstekingen en de afbraak van weefsels.

Op straat kennen deze krokodillen drugs over Flakka drugs.

Gevaar voor je Gezondheid en Leven

De negatieve effecten van krokodil zijn niet alleen cosmetisch verwoestend, maar ook levensbedreigend. Gebruikers lopen hierdoor een hoog risico op:

  • Infecties
  • Sepsis
  • Orgaanfalen

De gemiddelde levensverwachting van een krokodilgebruiker is vaak extreem kort, met veel gebruikers die binnen enkele weken na het starten met de drug sterven.

Stoppen met krokodil drugs

Krokodil is toch wel een van de meest verwoestende drugs die momenteel in omloop zijn, met effecten die angstaanjagend en dodelijk kan zijn.

Het is daarom van vitaal belang om bewustzijn te creëren over de gevaren van deze drug en om effectieve behandelopties beschikbaar te maken voor degenen die worstelen met deze destructieve verslaving.

Alleen door goede educatie, preventie en intense zorg kunnen we hopen deze dreiging te bestrijden. Verslavingshulp Nederland is vooruitstrevend met een nieuw behandelplan.

Heb je hulp nodig? Je kunt ons bellen of whatsappen: 06-27052570

Verslavingshulp in Nederland is gratis, het wordt vergoed door de verzekeraar!

spot_img
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Het logo van Verslavingshulp Nederland is een Feniks. Dit komt omdat je met onze hulp van je verslaving af kunt komen en je herboren voelt.

Recent Comments