vrijdag, oktober 18, 2024
spot_img
HomeAlcoholAmbulante Behandeling: Hulp Zonder Kliniek Opname

Ambulante Behandeling: Hulp Zonder Kliniek Opname

Ik zie dat steeds meer mensen kiezen voor een ambulante behandeling omdat ze niet willen worden opgenomen in een kliniek.

Deze behandeling houdt in dat er regelmatige therapeutische sessies, counseling en medische ondersteuning is, waarbij cliënten in hun eigen omgeving blijven wonen.

Het doel is dan om het herstel te bevorderen terwijl dagelijkse routines en verantwoordelijkheden zoveel mogelijk behouden blijven.

Toen ik nog verslaafd was aan cocaïne, heb ik ook voor deze behandelmethode gekozen omdat ik de verantwoordelijkheid had over mijn dochter en bedrijf.

Het was gewoon onmogelijk om beide voor enkele weken alleen te laten. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat mijn ambulante begeleiding zo’n groot succes was!

Inmiddels ben ik jarenlang clean en help ik andere mensen om hun leven weer op de rit te krijgen. Wil je ook mijn hulp? Bel of WhatsApp dan: 06-27052570

Wat is ambulante behandeling?

Niet iedereen wil wekenlang opgenomen worden, vooral niet ver van huis. Sterker nog, velen willen zelfs in Nederland niet meerdere weken weg van huis zijn.

Een ambulante behandeling kan in zulke gevallen een uitkomst bieden, omdat deze zorgvorm behandeling in de eigen omgeving mogelijk maakt.

Het is geschikt voor een drugsverslaving– en alcoholverslaving.

Patiënten kunnen hun dagelijkse routines behouden en ontvangen de benodigde zorg zonder langdurig van huis weg te zijn.

Dit vergroot de kans op therapietrouw en maakt het makkelijker om sociale en familiale ondersteuning te behouden.

Het is een flexibele en effectieve manier om gezondheidszorg te ontvangen zonder de noodzaak van langdurige opname in een kliniek.

Ik begrijp jou als geen ander!

Een ambulante begeleiding vindt plaats op een locatie naar keuze en is afhankelijk van je woonplaats. Verslavingshulp Nederland kan je bijna overal helpen!

We groeien hard, waardoor we in steeds meer steden de juiste hulp kunnen bieden. We begrijpen dat je in sommige situaties niet lang van huis kunt zijn.

Om deze grote groep de juiste hulp te bieden, zijn wij gestart met ambulante behandelingen in de regio. Er is dus ook passende hulp voor jouw verslaving!

Laat je dus eens vrijblijvend informeren over de gratis mogelijkheden van een ambulante behandeling. Je kunt mij altijd even bellen of whatsappen voor meer info: 06-27052570

spot_img
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Het logo van Verslavingshulp Nederland is een Feniks. Dit komt omdat je met onze hulp van je verslaving af kunt komen en je herboren voelt.

Recent Comments