...
HomeKliniekAfkickkliniek Amsterdam: Welke Kliniek is Goed?

Afkickkliniek Amsterdam: Welke Kliniek is Goed?

Wanneer je zoekt naar een afkickkliniek in Amsterdam dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt over de mogelijkheden.

Omdat ik helaas zelf in het verleden ook op zoek moest naar een afkickkliniek in de omgeving Amsterdam, kan ik je perfect adviseren.

Ik neem de dingen met je door waar ik zelf tegen aanliep, en zal je advies geven over de mogelijkheden. Straks weet jij exact welke verslavingskliniek bij jou past!

Bel of whatsapp mij voor de beste locatie en advies op: 06-27052570

Het zoeken van een afkickkliniek in Amsterdam

Er zijn een paar afkickklinieken in Amsterdam die goede behandelingen bieden. Echter, het is wel belangrijk dat je een kliniek vindt die past bij jouw verslaving.

Wanneer je namelijk verslaafd bent aan alcohol, heb je een andere behandeling nodig dan iemand die een game- of drugsverslaving heeft.

Dit is dan ook de reden waarom Verslavingshulp Nederland begeleiding biedt bij het vinden van de juiste kliniek.

Je wilt niet als Amsterdammer eindigen in bijvoorbeeld afkickkliniek Rotterdam.

Je kunt denken dat het een grapje is, maar als je niet oplet, bepaalt jouw zorgverzekeraar waar je heen gaat. Laat ons je dus helpen om een keuze te maken.

Ontdek het verschil tussen een afkickkliniek voor drugs en een afkickkliniek voor alcohol.

Waarom afkicken in Amsterdam?

Wat fijn is wanneer je stopt met drank of drugs, is dat je familie of vrienden dichtbij zijn. Wanneer iedereen bezoek krijgt, wil je daar niet in je eentje zitten.

Ik weet namelijk uit persoonlijke ervaring hoe vervelend het is wanneer niemand komt.

Het is zwaar om verslaafd te zijn, maar het is ook voor de omgeving verschrikkelijk. Je ziet namelijk dat het herstellen van het contact met je naasten hoort bij het 12 stappen programma.

Professionele begeleiding

De verslavingsklinieken in Amsterdam waarmee Verslavingshulp Nederland samenwerkt, zijn door ons op alle mogelijke manieren gescreend.

Wij kennen de behandelmethode, het personeel en hebben duidelijke afspraken met de directie. Als wij jou een kliniek aanbevelen, weet je dus dat het goed zit!

Daarnaast zullen wij je ook een stukje nazorg bieden, want de echte uitdaging bij verslaving ligt namelijk na de behandeling in de afkickkliniek.

Clean blijven in je eigen omgeving is namelijk niet gemakkelijk!

Je ziet namelijk dat oude vrienden en gewoontes een slechte invloed kunnen hebben op je herstel. Wanneer je daarin begeleid wordt, is de kans op een terugval veel kleiner.

De beste verslavingskliniek van Amsterdam

Wanneer je besloten hebt om geholpen te worden, is het tijd om je bij ons aan te melden. We bellen je eerst op om je situatie door te nemen.

Een belangrijk onderdeel naast het inventariseren van je verslaving is het in kaart brengen van je wensen. Wil je één-op-één-therapie of geef je de voorkeur aan groepstherapie?

Er zijn tien vragen die wij je graag willen stellen om een goed beeld van je te krijgen. Alleen op deze manier kunnen wij een passende afkickkliniek in Amsterdam adviseren

Neem contact met mij op om het traject in werking te stellen: 06-27052570

spot_img
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Het logo van Verslavingshulp Nederland is een Feniks. Dit komt omdat je met onze hulp van je verslaving af kunt komen en je herboren voelt.

Recent Comments