zaterdag, juni 22, 2024
spot_img
HomeBlogPodcast Ilja Reiman & Geert Hendrik - Vanaf 1 Juni

Podcast Ilja Reiman & Geert Hendrik – Vanaf 1 Juni

Na weken overleg is er helderheid over de nieuwe podcast van Ilja en Geert. Samen gaan ze een podcast maken over het leven.

Alle onderwerpen komen ter spraken, dus ook een stukje verslaving! Daarnaast wordt het een gezellige boel met veel bekende Nederlanders.

Zo komen er wereld beroemde DJ’s, tv persoonlijkheden en influencers. Ook komt de vrouw van Ilja langs en zal een vriendinnetje van mij de productie doen.

Deze vrolijke latina studente zal zorgen voor een geweldige sfeer (en muziek) in de studio!

Alles zal gefilmd worden in onze (eigen) hypermoderne studio in Huizen. Een plek waar wij al weken bezig zijn om er iets heel vets van te maken. Zie foto’s!

Kijken jullie straks ook? Op 1-6 lanceren wij onze trailer en kun je ons zien op YouTube! Ben je verslaafd en heb je hulp nodig? Contact Ilja: 06-27052570

Grote Stappen

Vandaag waren wij ook te gast RTL Nieuws, voor een prachtig interview over onze komende plannen. Bekijk het interview over de Mulitgroove en het ontstaan van Verslavingshulp Nederland. Het wordt een gezellige en informatie podcast voor iedereen!

Foto: RTL Nieuws Hilversum

spot_img
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Het logo van Verslavingshulp Nederland is een Feniks. Dit komt omdat je met onze hulp van je verslaving af kunt komen en je herboren voelt.

Recent Comments