zondag, juni 23, 2024
spot_img
HomeInterventieVerslavingshulp Nederland koopt Interventie.nl over

Verslavingshulp Nederland koopt Interventie.nl over

Bijna iedereen in Nederland heeft wel de programma’s gezien van interventie. Het confronteren van een verslaafde met naasten.

Het is nu officieel! Verslavingshulp Nederland is de nieuwe eigenaar van interventie.nl.

We hebben de oude website eraf gehaald en zijn hard bezig om deze te vervangen met een moderne versie! Binnenkort gaan we live en dan kunnen we nog meer verslaafde helpen!

Bekijk vanaf 1-7 ook de promo video die wij hebben gemaakt voor www.interventie.nl.

Wat gaan jullie doen met interventie.nl?

Zoals jullie wellicht weten is Ilja Reiman interventie specialist. Dit betekend dat wij tegenwoordig op locatie, families bijstaan bij de confrontatie.

Daarnaast zijn we bezig met een aantal grote organisatie, om interventies voor bedrijven te realiseren. Er zijn teveel werknemers die rondlopen met een probleem!

Uiteraard zullen wij de klanten die bij Interventie al hoorde, blijven helpen en begeleiden. Dit doen wij samen met een aantal gerenommeerde verslavingsklinieken.

Waarom interventies?

Het mooie van interventies is dat je ziet dat mensen met een verslaving (met lichte druk) wel hulp accepteren. Ze lopen al jarenlang rondt met een verslaving maar durven simpelweg de stap niet te zetten.

Met de hulp van Ilja en ons team, doen ze dit wel!

Na de interventie kunnen we ze begeleiden naar klinieken in binnen- en buitenland. Een belangrijke taak, die wij met veel liefde en passie doen.

Heb je hulp nodig of wil je een interventie aanvragen voor iemand dicht bij je?

Bel of WhatsApp mij: 06-27052570

spot_img
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Het logo van Verslavingshulp Nederland is een Feniks. Dit komt omdat je met onze hulp van je verslaving af kunt komen en je herboren voelt.

Recent Comments