zondag, juni 23, 2024
spot_img
HomeHulpVerslavingskliniek: Welke Kliniek Past Bij Mijn Situatie?

Verslavingskliniek: Welke Kliniek Past Bij Mijn Situatie?

Wanneer je verslaafd bent dan wil je gewoon naar een verslavingskliniek die past bij je persoonlijkheid en wensen.

Als ik kijk naar mijzelf, dan had ik echt geen zin om in een groep te zitten met allemaal “junkies”, al was ik er zelf ook 1;-)

Wil je graag geholpen worden? Laten we dan eens in gesprek gaan. Een persoonlijk gesprek is gratis en kan op locatie, telefonisch of per whatsapp: 06-27052570

Kies ik voor Nederland of het buitenland?

Heel eerlijk, het buitenland is soms wel even lekker om uit de situatie te zijn. En dit hoeft niet een afkick kliniek in Zuid Afrika te zijn.

Verslavingshulp Nederland heeft ook prachtige locaties in Spanje en Portugal. Dit zijn verslavingsklinieken die net even wat dichterbij liggen dan Afrika!

Verslavingskliniek Spanje

Onze verslavingskliniek in Spanje is een geweldige plek om even tot rust te komen. Daarnaast zitten er behandelaars die veel indruk op je zullen maken.

Degene die mij destijds heeft geholpen zit er ook, een inspirerende persoonlijkheid die mij echt op de rit kreeg. Hij heeft destijds mijn leven gered, ik weet het zeker.

Verslavingskliniek Zuid Afrika

Onze verslavingskliniek in Zuid-Afrika is next level!

Dit is een plek waar iedereen een onvergetelijke persoonlijke reis maakt. Er is niemand met een verslaving die dit geen indrukkende nieuwe start vindt.

Omdat je niet even terug naar huis kunt “vluchten”, zie je dat mensen zich helemaal overgeven. Ze lopen en rennen dwars door de natuur en dit heeft iets magisch.

De behandeling is exact het zelfde in Nederland, Spanje of Portugal, maar de ervaring is anders. Uit persoonlijke ervaring kan ik je zeggen dat het echt een geweldige reis is.

Verslavingskliniek Nederland

Onze aangesloten verslavingskliniek in Nederland is een prima plek om af te kicken. Hij is erg geschikt als dagopvang bij eventuele problemen.

Wat ook een groot voordeel is van verslavingszorg in Nederland, is dat het vaak volledig wordt vergoed, iets wat niet altijd zo is bij buitenlandse zorg.

Wat moet ik doen?

Uit persoonlijke ervaringen weet ik dat je even een gesprek aan moet gaan. Dit kun je het beste doen met Ilja Reiman.

Hij krijgt je hoofd gewoon rustig en begeleid je met het project. Ikzelf vond zijn begeleiding destijds echt heel erg goed en motiverend.

Ilja zal goed naar je luisteren en brengt ondertussen in kaart wat voor jouw situatie de beste vervolgstap is. Spanje, Portugal, Zuid-Afrika of gewoon lekker in Nederland…

Wil je even met hem zitten of bellen? Contact ons dan direct: 06-27052570

spot_img
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Het logo van Verslavingshulp Nederland is een Feniks. Dit komt omdat je met onze hulp van je verslaving af kunt komen en je herboren voelt.

Recent Comments