zaterdag, juni 22, 2024
spot_img
HomeXTCOnze Reis Weg van Extasy: Van Extase tot Harde Realiteit

Onze Reis Weg van Extasy: Van Extase tot Harde Realiteit

De verleiding van extasy, met zijn belofte van ongekende euforie en een gevoel van ultieme verbondenheid, heeft velen van ons, waaronder mijzelf en mijn mede-oprichter van Verslavingshulp Nederland, Ilja Reiman, in zijn greep gehad.

Terugkijkend op die nachten vol dans en muziek, begrijpen we nu de schaduw die schuilt achter de schittering van MDMA. De stof die gebruikt wordt om pillen te maken.

Het is een feit dat extasy steeds gevaarlijker wordt omdat dealers meer geld willen verdienen. Ze mengen tegenwoordig met middelen die een paard kunnen verdoven.

Steeds vaker krijgen wij cliënten op bezoek die (net als ons) begonnen met een pilletje maar eindigde met veel zwaardere drugs. Het is dus echt verstandig om te stoppen.

Vrijblijvend een keer Bellen of Whatsappen? Contact mij: 06-27052570

De Beginfase van Extasy

Onze avonturen begonnen onschuldig, met de nieuwsgierigheid naar de extasy die ecstasy leek te bieden. Het was een wereld die ons verwelkomde met open armen, een ontsnapping die we dachten onder controle te hebben.

Maar zoals velen voor en na ons hebben ontdekt, is de werkelijkheid van ecstasy complexer dan de beloofde paradijselijke nachten. Het heeft ons uiteindelijk naar een donkere plek gebracht, eentje die je nu nog kunt vermijden door te stoppen.

Het Onzichtbare Gevaar:

Hoewel zelden gesproken wordt over directe verslaving aan XTC, ligt het ware gevaar in de subtiele veranderingen die het teweegbrengt.

Het werd een springplank naar zwaardere drugs, een pad dat wij, onbewust en ongewild, ook bewandelden. De zoektocht naar een steeds intensere ervaring leidde ons verder van ecstasy naar middelen als speed en cocaïne.

Erkenning van het Probleem:

De realisatie dat extasy meer was dan een onschuldige pleziertocht kwam hard aan. Het was niet slechts de drug zelf, maar de deur die het opende naar een wereld van hardere drugs en diepere problemen.

Deze erkenning was de eerste stap op een lange weg naar herstel. Meldt je ook aan!

Onze Missie bij Verslavingshulp Nederland:

Vanuit onze eigen ervaringen en strijd hebben Ilja en ik Verslavingshulp Nederland opgericht.

Ons doel? Om licht te werpen op de misleidende aantrekkingskracht van drugs zoals ecstasy en om een helpende hand te bieden aan hen die zich op soortgelijke paden bevinden.

Wij bieden een scala aan ondersteuningsdiensten, van detox en therapie tot peer support, allemaal ontworpen om individuen te begeleiden op hun reis naar herstel.

Conclusie: Jij kunt Stoppen met Extasy

Als je je op het pad van drugsmisbruik bevindt, ongeacht of het begon met ecstasy of een andere substantie, weet dan dat er hoop is.

Bij Verslavingshulp Nederland begrijpen we de reis, omdat we die zelf hebben afgelegd. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van je weg terug naar een leven vrij van verslaving.

Neem vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we de reis van extase naar realiteit maken, een reis terug naar je ware zelf. Laat ons helpen: 06-27052570

We beloven je een nieuw begin!

Verslavingshulp in Nederland is gratis, het wordt vergoed door de verzekeraar!

spot_img
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Het logo van Verslavingshulp Nederland is een Feniks. Dit komt omdat je met onze hulp van je verslaving af kunt komen en je herboren voelt.

Recent Comments