vrijdag, juni 7, 2024
spot_img
HomeCocaïneCocaïne Verslaving Afkicken: Wat Kan Ik Verwachten?

Cocaïne Verslaving Afkicken: Wat Kan Ik Verwachten?

Ik kan oprecht zeggen dat iedereen van een cocaïne verslaving kan afkicken. Het lukte mijzelf en praktisch iedereen om mij heen.

Wat ik zelf heb ervaren is dat sommige mensen wel te maken krijgen met een terugval. Dit zijn vaak de mensen die geen tijd steken in hun herstel.

Clean worden kan praktisch iedereen maar clean blijven is een ander verhaal. Daar zit tijd en toewijding in. Iets waar Verslavingshulp Nederland je in kan begeleiden.

Ik (Geert Jan Hendrik) en Ilja Reiman, zouden het een eer vinden als wij je mochten helpen. Wij kennen het probleem uit ons eigen leven en weten exact wat jij nodig hebt.

Mocht je een keer vrijblijvend met ons willen praten dan kun je dit gratis doen. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is jezelf bij ons aan te melden: 06-27052570

Hoe lang duurt afkicken van een cocaïne verslaving?

Bij mij duurde het ongeveer 3 weken voordat ik mij een ander mens voelde. Deze periode had ik echt even nodig om de drugs uit mijn lichaam te krijgen.

In totaal duurde het 12 maanden voordat ik mij echt weer de oude voelde. Dit kwam voornamelijk omdat ik veel last had van vermoeidheid.

In de loop der jaren (25 jaar) had ik namelijk veel geëist van mijn lichaam en relaties! Je ziet namelijk dat coke en liegen, vaak hand in hand samen gaan.

Je doet er namelijk alles aan (in veel gevallen) om je verslaving te verbergen. Achteraf blijkt echter, dan bijna iedereen in je omgeving, allang wist dat je verslaafd was!

Het is daarom beter om eerlijk te zijn naar jezelf en naar je omgeving.

Hoe kun je zelf afkicken van cocaïne verslaving?

Er zijn mensen die kunnen zelf afkicken van cocaïne, helaas hoorde ik niet bij deze kleine groep. In mijn geval was er echt therapie nodig om te stoppen met cocaïne.

De mensen die ik in de loop der jaren heb gezien die op eigen kracht zijn gestopt, waren vaak mensen de mensen die alleen in het weekend gebruikte.

Op het moment dat je cocaïne dagelijks gebruikt, dan is er toch wel sprake van een groot probleem. Je lichaam en geest, zijn dan gewend aan de verslavende stoffen in cocaïne.

Om er van af te komen zijn dan een paar stappen nodig, deze zijn overigens prima te doen. Het is alleen dat je de eerste stap moet zetten en deze vinden mensen vaak het engst.

Als je eenmaal ziet wat ons programma inhoud, dan zul je zien dat het allemaal wel mee valt. Ik denk zelfs dat het je leven een enorm positieve wending zal geven.

Hoe kun je iemand helpen afkicken van cocaïne?

In principe is er helemaal niets wat jij kunt doen om iemand te helpen afkicken van coke. Wat je wel kunt doen is diegene helpen om de juiste hulp te krijgen.

Iemand continue geld geven is bij cocaïne geen optie, dit maakt het alleen maar erger!

Hoe voelt afkicken van een cocaïne verslaving?

Het afkicken van een cocaïne verslaving voelt geweldig!

Als ik kijk naar mijzelf dan voelde ik mij in enkele dagen al een stuk beter. Ik gebruikte coke op een gegeven ogenblik echt overal. Ff een klein tikkie hier en daar!

Vanaf het moment dat ik mijn ogen opendeed, tot het moment dat ik ze weer dicht deed, stonden in het teken van drugs. Ik gebruikte kleine beetjes over de dag verspreid.

Mijn lichaam en geest waren op en de drugs hielden mij op de been. Althans, dan was ik gaan geloven. Daarnaast was ik continue ziek, onrustig en opgejaagd.

Het afkicken van cocaïne is dan ook mijn beste beslissing ooit geweest. Hopelijk zie jij op een dag ook in dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk in je leven. Clean worden!

Advies of hulp nodig? Contact mij dan: 06-27052570

Verslavingshulp in Nederland is gratis, het wordt vergoed door de verzekeraar!

spot_img
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Het logo van Verslavingshulp Nederland is een Feniks. Dit komt omdat je met onze hulp van je verslaving af kunt komen en je herboren voelt.

Recent Comments