...
HomeFlakkaFlakka Verslaafd: Wat Nu? - 3 Opties voor Herstel

Flakka Verslaafd: Wat Nu? – 3 Opties voor Herstel

Wanneer je aan Flakka verslaafd bent dan ben je waarschijnlijk ten einde raad. Wij bieden je 3 opties om af te kicken!

Je moet weten dat in de basis elke verslaving het zelfde is, dus ook Flakka! Dit betekend dat wij je prima kunnen helpen.

Het is een weg die ik zelf heb bewandeld en ik kan je zeggen dat het zwaar maar te doen is. Ook jij verdiend het om gezond en gelukkig te zijn!

Wil je even bellen of whatsappen over je situatie? Contact mij dan: 06-2705257

Het stoppen van een Flakka verslaving

Verslaving aan flakka kan echt verwoestend zijn voor je leven, zowel voor de gebruiker als voor hun dierbaren.

Flakka, ook op straat wel bekend als “zombie drug“, staat bekend om zijn gevaarlijke en onvoorspelbare effecten.

Als jij of iemand die je goed kent worstelt met een flakka-verslaving, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk hulp te zoeken. Hier zijn de drie beste opties voor herstel:

1. Een Professionele Behandeling in een Afkickkliniek

Als je kijkt naar de meest effectieve manier om van een flakka verslaving af te komen, dan is professionele hulp zoeken in een afkickkliniek het antwoord.

Onze klinieken bieden jou een gestructureerde en veilige omgeving waar je kunt detoxen onder medische supervisie.

Behandelprogramma’s van onze afkickklinieken omvatten:

  • Medische Detox: Ons team zal je onder toezicht van artsen je lichaam op een veilige manier van flakka verlossen.
  • In therapie gaan: Verslavingshulp Nederland bied zowel individuele als groepstherapieën. Deze helpen je om de onderliggende oorzaken van je verslaving aan te pakken en coping mechanismen te ontwikkelen.
  • Lokale nazorg: Na je klinische behandeling biedt onze kliniek verschillende nazorgprogramma’s om je te ondersteunen bij je terugkeer naar het dagelijks leven.

Dit kun je bij ons doen in afkickkliniek Amsterdam, afkickkliniek Rotterdam en zelfs in afkickkliniek Valkenburg. Bekijk alle 24 steden waarin wij nazorg verzorgen!

2. Ambulante Behandeling

Wanneer je niet kunt verblijven in een kliniek, dan kan een ambulante behandeling een goede optie voor je zijn.

Dit soort behandelingen stelt je in staat om thuis te blijven terwijl je regelmatig therapie en ondersteuning ontvangt. Ik vond het de prettigste manier van verslavingshulp.

Ambulante programma’s die wij bieden:

  • Flexibele hulp op maat: Je kunt bij ons therapieën bijwonen terwijl je doorgaat met je dagelijkse verplichtingen, zoals werk of studie. Destijds was dit voor mij de enige manier om af te kicken van Flakka omdat mijn werkgever destijds, mijn ontslag had aangevraagd.
  • Therapeutische Sessies: Het bijwonen van regelmatige bijeenkomsten met een therapeut, kan je helpen om je voortgang te monitoren en ondersteuning te bieden.
  • Maak gebruik van ondersteuningsgroepen: Deelname aan zelfhulpgroepen voor Flakka verslaafden kan je helpen verbonden te blijven met een gemeenschap van mensen die dezelfde uitdagingen doormaken.

3. Ondersteuning van Familie en Vrienden

Ondersteuning van je directe omgeving is cruciaal tijdens je herstelproces.

Familie en vrienden kunnen je motiveren en ondersteunen bij het volgen van een behandelplan.

Hier zijn enkele manieren waarop dit jou zou kunnen helpen wanneer je verslaafd bent aan Flakka:

  • Praat over je verslaving: Geef je familie en vrienden informatie over flakka en verslaving. Op deze manier kunnen zij beter begrijpen wat je doormaakt.
  • Emotionele Steun: Een open communicatie en empathie kunnen echt een heel groot verschil maken in je herstel. Toen ik eenmaal eerlijk was richting mijn naasten over mijn verslaving, verbaasde het mij hoeveel steun ik kreeg.
  • Hulp bij het Zoeken van Hulp: Vooral familieleden kunnen je helpen bij het vinden van een geschikte behandelingsoptie en je meteen aanmoedigen om hulp te blijven zoeken.

Wanneer je flakka verslaafd bent kun je ook rekenen op mijn steun en expertise. Ik ga graag met jou (of samen met je familie) het gesprek aan.

We vinden dan samen voor jou de oplossing!

Flakka Verslaafd en Afkicken

Het herstellen van een flakka verslaving kan een uitdagend proces zijn, maar met de juiste ondersteuning en behandeling, is het mogelijk om clean te worden.

Het maakt helemaal niet uit of je nu kiest voor een klinische behandeling, een ambulant programma of steun van je dierbaren, de eerste stap zet je door mij te contacten.

Je erkend ermee dat je flakka verslaafd bent en geholpen wilt worden. Dit echt al het grootste deel bij het overwinnen van een verslaving. Zet die stap!

Je kunt bij bereiken via tel of whatsapp op nummer: 06-27052570

spot_img
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Het logo van Verslavingshulp Nederland is een Feniks. Dit komt omdat je met onze hulp van je verslaving af kunt komen en je herboren voelt.

Recent Comments