...
donderdag, juli 18, 2024
HomeBlogPrivé Afkickkliniek: Welke en Wat zijn de Kosten?

Privé Afkickkliniek: Welke en Wat zijn de Kosten?

Wanneer je geld hebt, wil je natuurlijk afkicken in een privé afkickkliniek. Je krijgt dan betere hulp en hebt geen last van wachttijden.

Toen ik zelf moest afkicken, heb ik ook gekozen voor een afkickkliniek in Nederland die zich richt op ondernemers en mensen met geld.

Het klinkt misschien heel raar, maar daar voelde ik me gewoon prettiger bij. Ik had geen zin om met junkies van de straat in één ruimte te zijn.

Achteraf zie ik wel dat ik me moet schamen voor deze gedachte. We zijn allemaal mensen, en er zitten hele goede mensen tussen die alleen niet veel budget hebben.

Omdat ik wel het geld had, kon ik de hulp inkopen die bij mijn situatie paste. Ik wilde niet ver van huis en niet intern, en ik wilde geen weken of maanden hoeven wachten.

Ik betaalde mijn verslavingspsycholoog 225 euro per uur, en hij was elke cent waard. Hij heeft mij als persoon veranderd en een einde gemaakt aan mijn verslaving.

Wil jij ook geholpen worden, maar onder jouw eigen voorwaarden? Verslavingshulp Nederland biedt dit aan, zowel in binnen- als buitenland. Jij bepaalt!

Wil je advies of met mij de mogelijkheden doornemen? Bel of whatsapp mij: 06-27052570

Wat kost afkicken in een privé verslavingskliniek?

Als ik kijk naar mezelf en de mensen om mij heen, ben je rond de 10.000 tot 20.000 euro kwijt. Je krijgt dan de beste behandelaars in een luxe omgeving.

Je hebt dan het neusje van de zalm op een locatie die aan alle eisen voldoet. Ik koos zelf voor Nederland omdat ik niet intern opgenomen wilde worden.

Mijn dagelijkse bezigheden als ondernemer en vader mochten niet in gevaar komen.

Ik had wel een verslaving, maar ik functioneerde nog steeds. Dat ik hulp nodig had, was overigens wel duidelijk. Voor mij was het bedrag geen enkele moeite, ik wilde blijven leven.

Als ik kijk naar wat mijn verslaving kostte, dan waren de kosten van een kliniek geen probleem. Daarnaast voelde ik me zo slecht dat ik alles zou hebben betaald om te genezen.

Mij laten behandelen bij een privé-afkickkliniek is de beste beslissing die ik ooit heb kunnen nemen! Ik ben clean en mijn banden met mijn familie en vrienden zijn hersteld.

Daarnaast had ik weer de kracht om te knallen met mijn bedrijven, waardoor mijn winst gigantisch steeg. Alleen al op dit vlak heb ik mijn investering er dubbel en dwars uit.

Privé afkickklinieken in het buitenland:

In het buitenland kom je meer tot rust omdat je uit je eigen omgeving bent. Dit zijn de beste opties die wij je kunnen bieden:

Wanneer je echt in Nederland wilt blijven, dan zijn er opties in Amsterdam, Rotterdam en Valkenburg. In meer dan 20 steden kan Verslavingshulp Nederland je helpen!

Geen wachttijden en anoniem

Iedereen die zelf wil betalen voor zijn behandeling, wil absoluut niet te maken krijgen met exposure. Je wilt in het geheim afkicken zonder al te veel moeite of vragen.

Om je goed te kunnen helpen, moet er wel een dossier worden aangemaakt, maar dit blijft geheim. Je informatie wordt dus niet gedeeld met je huisarts of verzekeraar.

Toen ik eenmaal besloot om hulp bij verslaving te accepteren, was het binnen drie dagen geregeld. Voordat ik het wist, zat ik op de juiste plek en begon mijn herstelproces

Het is gewoon een heerlijk gevoel dat je meteen geholpen kunt worden wanneer je erdoorheen zit. Heb jij dat ook? Dan is een privé afkickkliniek echt iets voor jou.

Hoe werkt het?

Wanneer jij je besluit hebt genomen om af te kicken in een privékliniek, kan ik je helpen de juiste te vinden. Je komt op een plek die past bij jouw wensen en budget!

Afkicken in een privé kliniek is met dat betreft de beste en snelste manier om te genezen van verslaving. De gemiddeld periode van een opname is zes tot acht weken.

Vrijblijvend even bellen of whatsappen? Contact mij op: 06-27052570

spot_img
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Het logo van Verslavingshulp Nederland is een Feniks. Dit komt omdat je met onze hulp van je verslaving af kunt komen en je herboren voelt.

Recent Comments