...
HomeCocaïneCold Turkey Stoppen met Coke: 3 Simpele Tips

Cold Turkey Stoppen met Coke: 3 Simpele Tips

In het verleden wilde ik cold turkey stoppen met coke, helaas was dit moeilijker dan dat ik had verwacht. 3 Dingen hielpen mij!

Ik neem je mee in mijn reis van herstel na meer dan 20 jaar verslaafd te zijn geweest. Mijn tips zullen je helpen om te stoppen met cocaïne.

Heb je vragen of wil je persoonlijk contact? Bel of whatsapp mij: 06-27052570

Tip 1: Cold Turkey Stoppen met Coke – Omgeving

Mijn eerste tip gaat over jouw omgeving; deze moet drastisch veranderen. Iedereen die je nu gebruikt, is vanaf morgen niet meer je vriend.

Het maakt mij niet uit of je iemand al 20 jaar kent; hij of zij is een gevaar voor jouw herstel. Je wilt gewoon geen drugsgebruikers of alcoholisten meer om je heen!

Uit persoonlijke ervaring kan ik je garanderen dat andere gebruikers niet willen dat je stopt. Ze zeggen wel dat ze je steunen, maar bij de eerste de beste gelegenheid bieden ze het je weer aan

In de meeste gevallen vinden ze je opeens een mietje of een aansteller, en zeggen ze dat het toch niet zo erg is. De lijst gaat maar door. Dit soort invloeden wil je niet om je heen hebben.

Als jij echt wilt stoppen, moet je uiteindelijk op zoek gaan naar andere vrienden. Ook als je in een relatie zit met een andere gebruiker, moet je deze beëindigen

Iemand die echt verslaafd is aan coke, is namelijk niet sterk genoeg om het telkens te weerstaan. Dat weten we allemaal! Maak jezelf daarom ook niet wijs dat het wel zo is.

In mijn geval koos ik ervoor om even helemaal niemand meer te zien. Ik koos voor isolatie en verbrak de banden met iedereen die een risico voor mij zou vormen.

Voor veel gebruikers is deze beslissing van levensbelang! Elke dag sterven er namelijk mensen door cocaïnegebruik vanwege hartfalen en zelfmoorden. Dit is niet nodig!

Tip 2: Cold Turkey Stoppen met Coke – Afleiding

Wanneer je de hele dag aan je cocaïneverslaving denkt, dan wordt je al snel knettergek. Je kunt aan niets anders meer denken en dit is een sloper.

De beste kans die je hebt bij cold turkey stoppen met cocaïne, is afleiding zoeken. Ik ging elke dag twee keer naar de sportschool en deed push-ups wanneer mijn emoties opliepen

Door de spanning uit mijn lichaam te gooien, merkte ik dat mijn verlangen naar drugs afnam. Na een week verminderde mijn behoefte aan drugs al.

Na een aantal weken heb ik me ingeschreven voor verschillende sporten, om nieuwe vrienden te maken die een gezonde levensstandaard hadden.

De leukste vrienden ontmoette ik bij fitness en dansen. Daar heb ik overigens ook mijn nieuwe vriendin ontmoet: een Spaanse met bizar soepele heupen!

Ik kijk nu terug op een moeilijke situatie die uiteindelijk goed is afgelopen. Ik weet dat het mijn dood had kunnen worden, maar gelukkig kon ik met de juiste begeleiding het roer omgooien.

Mocht je een nieuw leven willen beginnen dan kun je mij altijd even contacten.

Tip 3: Cold Turkey Stoppen met Coke – Voeding

Het zal je niet verbazen dat coke je lichaam compleet vernietigt. Eten is vaak lastig en je lichaam heeft onder enorme stress gestaan.

Wanneer je goed eet, zal je lichaam sneller aansterken!

Vooral het innemen en eten van de juiste vitaminen zorgt voor een sneller en beter herstel. Wanneer je lichaam zich goed voelt, zal de geest sneller volgen.

Door goed te leven verklein je de kans op de terugval.

Wil je zelf stoppen met cocaïne?

Het kan zijn dat je al een aantal keren hebt geprobeerd om te stoppen, maar helaas zonder succes. In mijn geval was begeleiding de oplossing.

Ik kwam opeens in aanraking met mensen die mijn weg al hadden bewandeld. Zij gaven mij handvatten om erdoorheen te komen. De juiste hulp doet wonderen!

Mocht je er voor openstaan dan kun je mij altijd even bellen of whatsappen: 06-27052570

Verslavingshulp in Nederland is gratis, het wordt vergoed door de verzekeraar!

spot_img
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Het logo van Verslavingshulp Nederland is een Feniks. Dit komt omdat je met onze hulp van je verslaving af kunt komen en je herboren voelt.